Comencen les obres en la rotonda de ‘Bétera Poble Coeter’ 

obras rotonda betera

La rotonda de la CV-336 comptava amb dos entrades, però amb una única eixida

A final d’any els veïnsde Bétera podran eixir del municipi a la CV336 també pel carrer Romeral gràcies a la remodelació de la rotonda ‘Bétera Poble Coeter’. Això ha sigut possible gràcies a la petició de l’Ajuntament de Bétera a la Diputació de València perquè millorara el trànsit en aquesta rotonda i la zona adjacent i en conseqüència, descongestionarà aquesta entrada i eixida del municipi que, fins al moment, comptava amb una única eixida.

En l’actualitat, la rotonda de la CV-336 comptava amb dos entrades, una pel carrer Comte Berbedel i l’altra pel carrer Romeral, no obstant això, únicament tenia una eixida per Comte Berbedel. Amb la renovació de la rotonda els veïns es beneficiaran disposant de dos eixides, una pel carrer Comte Berbedel i una altra nova pel carrer Romeral.

Per a aquesta obra, en la qual la Diputació de València ha invertit 114.730 euros, l’Ajuntament de Bétera ha adquirit el sòl necessari que ha cedit a la Diputació per a dur a terme aquesta remodelació viària.

En eixe sentit, s’està treballant ja en una actuació que consisteix en la incorporació d’un accés a la rotonda des del carrer Romeral, així com la remodelació de l’eixida des de la rotonda a la via de servei del carrer Comte Berbedel i al propi carrer Romeral. Així mateix, es reorganitzarà el trànsit per als vianants en l’àmbit d’actuació i les obres inclouran la repavimentació, millora del ferm i el canvi de la senyalització horitzontal i vertical en la zona.

“Una vegada més, la Diputació ha demostrat estar al costat de l’administració local, sent l’Ajuntament dels Ajuntaments, pensant, així, en els veïns i veïnes de Bétera per a millorar les infraestructures viàries tan necessàries per a la vertebració del nostre territori” ha explicat l’alcaldessa Elia Verdevío qui acompanyada per la regidora de Mobilitat, Gloria Campomanes i altres membres de l’Equip de Govern, han visitat les obres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà