Bétera contracta quatre joves amb el programa d’ocupació EMPUJU

Destina 90.338 euros per a la millora de l’ocupabilitat d’aquests menors de 30 anys

L’Ajuntament de Bétera, a través de la seua Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (ADL), posa en marxa aquests programes que pretenen incrementar l’ocupabilitat de les persones desocupades que han sigut contractades i procurar una pràctica professional al mateix temps que es dota al Consistori de mitjans humans addicionals per a realitzar actuacions en l’àmbit de les seues competències.

Per a dur a terme aquestes contractacions s’ha rebut una subvenció a través del LABORA Servici Valencià d’Ocupació i Formació cofinançat per la Unió Europea per un import que ascendeix a 57.131, 41 euros per a la contractació de 4 joves menors de 30 anys d’edat que figuren inscrits com a demandants d’ocupació en els *Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiaris en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, condicions que hauran de complir-se en el moment de la contractació. Mentre que l’Ajuntament ha cofinançat amb recursos municipals un total de 33.206,75€.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, al costat del regidor d’Ocupació, Adrián Cámara i la regidor de Personal, Marisa Silvestre, els han donat la benvinguda i els han detallat les funcions i els departaments en els quals prestaran els seus serveis.

A través del programa EMPUJU s’ha contractat aquests 4 joves menors de 30 anys mitjançant un contracte amb una duració de 10 mesos, a jornada completa, que prestaran serveis com a conserges fent les tasques pròpies d’aquests llocs en les diferents dependències municipals.

Verdevío ha ressaltat que “la finalitat d’aquestes contractacions és l’adquisició, per part de les persones participants, d’habilitats pràctiques i experiència professional per a facilitar la seua inserció laboral”.

Cámara ha assenyalat “la importància de continuar captant fons per a implementar actuacions que comporten la contractació de col·lectius vulnerables contribuint a reduir la taxa de desocupació”.

Silvestre ha destacat que “és fonamental donar als joves desocupats de Bétera una oportunitat professional ja que des de l’administració local és necesari incentivar i promoure la creació de llocs de treball en el nostre municipi”.

Des de l’ADL i per a la tramitació d’aquestes ajudes s’ha estat al que es disposa en la Instrucció Resolució d’11 de juliol de 2024, del Director General de LABORA Servici Valencià d’Ocupació i Formació, publicada en el DOGV, número 9896 de 18 de juliol de 2024, per la qual es convoca per a l’exercici 2024 les subvencions destinades a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà