Bétera: La Policia Local llança una campanya de tràfic per Halloween

policia betera

Els agents realitzaran controls aleatoris en diferents punts

La Policia Local de Bétera posarà en marxa una campanya de controls de seguretat viària durant l’última setmana d’octubre i la primera de novembre, coincidint amb la festivitat d’Halloween.

Aquesta campanya té com a objectiu garantir la seguretat dels veïns i previndre accidents en les vies del municipi. Per a això, la Policia Local realitzarà controls aleatoris en diferents punts del terme municipal i en diferents horaris.

Durant aquests operatius, es duran a terme proves d’alcoholèmia i detecció de drogues a conductors, a més de verificacions de la ITV i de l’assegurança obligatòria dels vehicles.

Aquesta campanya, que s’emmarca en el compromís del Consistori per millorar la seguretat viària, reduir els accidents i evitar lamentar no sols danys materials, sinó també personals entre la ciutadania.

L’alcaldessa Elia Verdevio ha recalcat que “aquesta campanya de controls és una de les moltes mesures que estem implementant per a fer de Bétera un poble més segur. Aquestes actuacions busquen previndre qualsevol situació que pose en perill la seua seguretat”.

La primer edil ha demanat la col·laboració ciutadana “per a respectar les normes i contribuir al fet que Bétera continue sent un lloc segur per a viure i gaudir”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, ha destacat el valor d’aquestes accions preventives i l’esforç de l’Ajuntament per protegir els veïns i veïnes, “la seguretat viària és una de les nostres prioritats, i amb campanyes com aquesta reforcem el nostre compromís d’evitar accidents en les nostres carreteres”. En eixe sentit, ha explicat que “aquestes mesures no sols busquen sancionar, sinó protegir la ciutadania”.

“En dates assenyalades com Halloween, on pot haver-hi un major consum d’alcohol i altres substàncies, és essencial intensificar la nostra labor preventiva. Aquests controls es realitzen amb l’objectiu de protegir tant conductors com a vianants, reduint el risc d’accidents” ha explicat l’Inspector Cap de la Policia Local, Juan Antonio Segura.

Sobre aquest dispositiu preventiu ha continuat “la seguretat dels nostres ciutadans és la nostra prioritat absoluta, i agraïm a tots per la seua col·laboració en el compliment de les normatives”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà