La Policia Local frustra dos robatoris en el polígon de l’Horta Vella

Policia Local Bétera

Els nous sistemes de videovigilància han sigut clau

La Policia Local de Bétera ha aconseguit frustrar amb èxit dos intents de robatori al parc empresarial de L’Horta Vella.

El primer incident va tindre lloc el passat 28 de setembre en les instal·lacions de l’ecoparc, dins del polígon industrial. Després de rebre la telefonada d’una veïna, els agents es van desplaçar al lloc dels fets.

Gràcies a la seua ràpida actuació, es va aconseguir evitar el robatori, i els responsables van ser detinguts i citats a judici com investigats per un presumpte delicte de furt.

“La rapidesa i l’efectivitat de la policia ha sigut clau però, sens dubte, és important destacar el paper fonamental que ha jugat la ciutadania en aquest cas concret. Aquest és un clar exemple de com la col·laboració entre veïns i forces de seguretat contribueix a mantindre l’ordre i la tranquil·litat en el nostre municipi” ha indicat l’alcaldessa Elia Verdevío, qui ha agraït la faena de la policia i la implicació de la ciutadania.

El segon incident es va produir el passat 1 d’octubre. Al voltant de les 23.00 hores, el sistema de videovigilància, pioner a la Comunitat Valenciana i operatiu al parc des de fa un any, va detectar l’entrada d’un vehicle sospitós.

Aquest sistema de detecció de matrícules envia alertes ia la Policia Local quan s’identifiquen vehicles relacionats amb delictes previs, la qual cosa va permetre que els agents interceptaren el vehicle i evitaren novament el robatori.

Els individus, veïns de Paterna i coneguts per reincidir en aquesta mena de delictes, van ser localitzats i citats a judici per un presumpte delicte de robatori.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, ha elogiat l’actuació de la Policia Local, subratllant el valor de la seua labor diària en la protecció dels beternses. “Vull posar en valor la gran labor que realitza la nostra Policia Local, no sols en aquests incidents, sinó dia rere dia. La seua capacitat de reacció ràpida i efectiva ha permés frustrar dos robatoris al Parc Empresarial, i el seu compromís amb la seguretat és un orgull per a tots nosaltres. Gràcies al seu esforç i a l’ús de tecnologies avançades com el sistema de videovigilància, podem continuar garantint la tranquil·litat de les nostres àrees empresarials i de tot el municipi”.

Col·laboració ciutadana i la tecnologia: claus per a la seguretat de Bétera

L’èxit d’aquestes intervencions posa en relleu la importància de la combinació de noves tecnologies amb la col·laboració ciutadana i l’eficàcia de la Policia Local. “La cridada d’una veïna va ser essencial en el primer cas, i això demostra que la seguretat és un treball conjunt entre la ciutadania i les forces de seguretat. Animem a tots els veïns i veïnes a continuar col·laborant amb nosaltres per a mantindre Bétera com un lloc segur per a viure i treballar”, ha destacat el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà