Bétera dota de 15 emissores a Protecció Civil

proteccion civil betera

L’Ajuntament de Bétera ha dotat a l’Agrupació de Protecció Civil de Bétera amb 15 emissores de ràdio addicionals prèviament utilitzades per la Policia Local amb l’objectiu de millorar la comunicació i coordinació en esdeveniments i situacions d’emergència.

L’alcaldessa Elia Verdevío ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per a enfortir la seguretat ciutadana. “La seguretat dels nostres veïns i veïnes és una prioritat absoluta per a aquest Ajuntament i amb aquesta nova dotació d’emissores millorem significativament les capacitats operatives de Protecció Civil.

La coordinació entre la Policia Local i Protecció Civil és essencial en el dia a dia i ara, gràcies a aquest equip, podrem garantir una resposta més ràpida i eficient en tota mena de situacions”, ha afirmat Verdevío mentre feia lliurament de les emissores.

El grup de voluntaris de Protecció Civil, que presta el seu servei de manera altruista en actes esportius, festius, culturals i socials, juga un paper fonamental en el municipi.

La seua implicació i dedicació són clau per a garantir la seguretat i el benestar de la ciutadania en cada esdeveniment o situació d’emergència que es presenta.

Aquesta nova dotació no sols facilita el seu treball, sinó que també posa en valor el compromís i esforç d’aquestes persones que, sense cap mena de retribució, s’entreguen al servei de Bétera.

Coordinació entre Policia Local i Protecció Civil
Aquestes emissores permetran una comunicació més fluida entre la Policia Local i Protecció Civil, la qual cosa es traduirà en una major capacitat de resposta davant qualsevol incident. El treball conjunt entre tots dos cossos reforça el sistema de seguretat a Bétera, optimitzant el maneig d’emergències, esdeveniments multitudinaris i situacions on és fonamental una ràpida reacció.

Manuel Pérez, regidor de Seguretat Ciutadana, ha ressaltat la rellevància d’aquesta dotació en el marc de l’estratègia de seguretat municipal. “Amb el lliurament d’aquestes emissores a Protecció Civil, no sols estem millorant les eines amb les quals compten els nostres voluntaris i voluntàries, sinó que també estem consolidant l’esforç conjunt entre Policia Local i Protecció Civil. El nostre objectiu és una Bétera més segura, més preparada i aquesta dotació és fonamental per a aconseguir eixe objectiu”, ha comentat Pérez.

Juan Manuel Vera, cap de l’agrupació de Protecció Civil de Bétera, que també ha sigut present en el lliurament d’aquestes emissores ha expressat el seu agraïment per la dotació d’i el valor de l’equip de voluntaris. “El nostre equip està compromés al cent per cent amb la seguretat de Bétera treballant, sense descans, en cada esdeveniment o situació d’emergència. Aquesta dotació d’emissores no sols ens permet millorar la nostra operativitat, sinó que també és un reconeixement a l’esforç que realitzem de manera altruista pel benestar dels nostres veïns”, ha assenyalat Vera.

Vera també ha recalcat la importància de comptar amb eines adequades per a continuar exercint la seua labor de la millor manera possible, “les emissores ens proporcionen una connexió directa amb la Policia Local, la qual cosa és crucial quan estem desplegats en actes massius o emergències. Això ens permet actuar de manera més ràpida i eficaç, garantint sempre la seguretat dels assistents i la població en general”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà