BANNER LLIRIA

Aquests són els guanyadors del concurs de microrelats TecnOK

tecnok Mancomunitat

Han participat 161 alumnes de centres educatius de Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha lliurat els premis als guanyadors del concurs de microrelats TecnOK. El servei de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) de l’ens supramunicipal ha convocat per novè any consecutiu aquest esdeveniment que té com a finalitat promoure el bon ús de les noves tecnologies entre els mésjoves.

En aquesta edició han participat un total de 161 estudiants de primer i segon cicle d’ESO distribuïts entre els diferents centres de la comarca Camp de Túria: 65 al col·legi Santa Ana de Llíria; 22 al IALE de l’Eliana); 31 a l’IES San Antonio de Benagéber; 13 al col·legi Rivas Luna de l”Eliana; i 30 al col·legi Nuestra Señora de l’Assumpció de Riba-Roja de Túria.

En l’esdeveniment s’han entregat diferents guardons als alumnesd’aquests centres educatius: un iPad als primers premis, eBooks alss egons i smart watch alst ercers. Els guanyadors del primer nivell (1r i 2n d’ESO) han estat: 1r premi per a Luis Martín, del IALE amb “Torna a somriure”; segon premi per a Isabel San Peñarrocha, del Santa Ana amb “Les fotos” i tercer premi per a Emilio Cortés, del Santa Ana amb “Noves Tecnologies”.

Els guanyadors del segon nivell (tercer i quart d’ESO) han estat: primer premi per a Mireia Valero, del col·legi Santa Ana amb “Arrels”; segon premi per a Alba Esteve, del Santa Ana amb “Melodíes” i tercer premi per a Carlos Gómez-Senent, de l’IES San Antonio de Benagéber amb “Una curiosa solució”.

El jurat ha estat compost per Isabel González, tècnica de la UPCCA de la Mancomunitat Camp de Túria; Beatriz Gámez, treballadora social de Serveis Socials; Josep Daniel Plasencia, educador de EEIIA (Equip Específic en Intervenció en Infància i Adolescència); anessa Pérez, professora del col·legi IALE i Lola Velázquez, professora de Nuestra Señora Asunción.

Amb aquest tipus d’iniciatives, la Mancomunitat Camp de Túria pretén premiar la reflexió, l’enginy i la creativitat i fomentar l’ús de la llengua escrita per alertar sobre els problemes derivats d’un ús excessiu o negatiu de les noves tecnologies en els joves de la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà