BANNER LLIRIA

Visita dels usuaris de PRISMA Camp de Túria a la Diputació de València

La corporació es compromet amb la visibilització de la salut mental

Els integrants del programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria han visitat la Diputació de València. Una jornada d’intercanvi cultural i reconeixement mutu en la qual s’hanvisitat el Museu de Prehistòria i l’Etno, museu d’Etnologia, en València.

Lola Celda, diputada del PSPV i alcaldessa de Marines, va donar la benvinguda als visitants, acompanyada per Francisco Teruel, diputat de Cultura, i per Imma González, responsable de l’àrea de Benestar Social, Inclusió Social i Salut Pública. Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Benissanó, també va acompanyar la comitiva en aquesta visita.

La visita també va ser aprofitada tant pel personal tècnic de PRISMA com pels usuaris per expressar gratitud cap a la Diputació de València per la seua continua col·laboració en projectes de vital importància per a la salut mental a la comarca.

Entre els projectes específics que han rebut suport destaca Activa-Mente i el programa Visible-Mente, recentment anunciat, ambdues iniciatives impulsades per la Diputació. P

RISMA, el Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, ha estat beneficiari directe d’aquestes iniciatives, les quals busquen millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental crònica en els 17 municipis de la comarca.

Des de la sevacreació en 2019, PRISMA ha treballat per promoure la integració activa dels seus participants en la comunitat, fomentant l’autonomia personal i social. Amb quatre programes en funcionament i l’atenció de 56 persones fins a la data, l’impacte positiu del programa s’estén a través d’una xarxa coordinada que involucra serveis socials municipals, hospitals i unitats de salut mental a la comarca.

La visita a la Diputació no només va reforçar els llaços entre les institucions, sinó que també va subratllar el compromís conjunt per visibilitzar i abordar les necessitats de salut mental a la regió. Amb una col·laboració contínua i un enfocament centrat en el benestar de la comarca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà