Stich, el gos escapat d’una residència de Nàquera, torna a casa

perro perdido

La seua família el va trobar després de 22 de dies

Stich, el gos que estava desaparegut des del passat 15 de juny després d’escapar d’una residència canina de Nàquera ha tornat a casa. La seua família, resident en la Pobla de Vallbona, va iniciar una incessant cerca sobre el terreny de dia i de nit amb l’ajuda de càmares i veïns voluntaris de Bétera, Nàquera i Serra que ha durat 22 dies. Finalment el passat 7 de juliol una crida de la responsable del propi centre informant-los que l’havia vist pel camí d’accés va portar a Hugo i a Bea fins a la seua mascota que es troba en bon estat.

El gos, de deu anys i de raça mestissa similar a un ratoner, havia sigut confiat a la residència el 10 de juny i se’n va escapar cinc dies desprès mentre els seus amos estaven de vacances. Segons la versió oferida pels amos del gos a través d’un comunicat, els fets es van produir quan la responsable del centre va obrir la seua gàbia sense les precaucions necessàries. Aquesta omissió va facilitar que Stich escapara en veure a un amic de la família que havia acudit a recollir-lo.

L’animal va ser albirat en diverses ubicacions dins de la comarca: a uns dos quilòmetres de la residència de Nàquera, prop de l’hípica Ballester, al barranc de Carraixet i prop de Taronges El Carmen direcció a Olocau. “Creiem que es va moure per un radi d’uns sis quilòmetres i que ha sobreviscut amb el menjar de les colònies felines”, explica Hugo que encara emocionat ha volgut agrair la col·laboració dels voluntaris, dels mitjans de comunicació i de tota la gent -com Frank de la Jungla- que a través de les xarxes socials han contribuït a la difusió del cas. Un esforç que finalment ha permés que la història de Stich haja tingut un final feliç.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà