Éxit de la Ruta de la Tapa ‘Riba-roja és la Canya 2024’

ruta de la tapa Ribarroja

L’equip de govern dona compte en el ple de l’informe de la campanya

Una enquesta de satisfacció elaborada per l’Ajuntament de Riba-roja ha revelat que la passada campanya sobre la Ruta de la Tapa ‘Riba-roja és la Canya’ corresponent a l’edició d’enguany ha resultat àmpliament satisfactòria entre els establiments d’hostaleria que s’han adherit fins al punt que tornaria a participar en pròximes edicions.

En l’edició d’enguany han participat 15 establiments de l’hostaleria i la restauració a el passat mes de juny. Esta iniciativa ha sigut rebuda “molt positivament” tant per la ciutadania i els establiments participants el volum de negoci dels quals va augmentar de manera notable durant les jornades en les quals es va celebrar.

L’enquesta realitzada entre els propietaris dels establiments participants revela que la satisfacció per haver pres part en esta iniciativa aconseguix els 8’2 punts sobre 10 de mitjana, a més d’un altre 8’8 a l’hora de valorar el repartiment dels passaports que dona accés als ciutadans a acudir als bars i restaurants participants, i altres 8’73 punts en considerar que ajuda a conéixer i difondre millor el sector gastronòmic entre la ciutadania.

En la mateixa enquesta es constata una puntuació de 7’47 entre els establiments a l’hora d’enjudiciar la satisfacció global d’esta iniciativa, al mateix temps que el reclam del tren turístic a l’hora d’afavorir la participació dels veïns, que es reflectix en altres 7’4 punts en considerar que l’adhesió a esta campanya realitzada per l’Ajuntament de Riba-roja va suposar un increment de clients durant eixe cap de setmana.

Entre els objectius d’esta campanya destaquen el foment de la participació i la creació d’un punt de trobada de bars, cafeteries, restaurants i tavernes amb l’administració local, a més d’acostar la varietat gastronòmica de la localitat a altres professionals i al públic en general i l’impuls de la promoció del sector de l’hostaleria, amb el foment de la competitivitat entre els diversos establiments.

Altres funcions de la iniciativa consistixen a propiciar l’acostament a una major professionalització del sector en la localitat, donar a conéixer la notorietat i singularitat de l’oferta gastronòmica de Riba-roja de Túria als veïns i veïnes, així com mostrar als pobles limítrofs la riquesa, la qualitat i la varietat gastronòmica dels bars i restaurants, i, finalment, el foment al sector empresarial de la restauració, propiciant estratègies de creixement i de desenvolupament tecnològic que els permeta enfrontar-se eficaçment als nous requeriments de polivalència i de mobilitat d’ocupació.

Cada establiment entregava un segell a cada participant per la consumició d’una tapa i una beguda amb la finalitat que la persona el pegara en el passaport i una vegada visitats dos o més establiments poguera participar en un sorteig públic. En la campanya se sortejaven fins a 10 sortejos d’altres tants sopars en restaurants de la localitat valorats en 60 euros, de manera que s’afavoria el consum i la promoció del sector de la restauració i la gastronomia a Riba-roja de Túria.

L’alcalde Robert Raga ha afirmat que esta iniciativa “s’ha consolidat plenament en el municipi entre els establiments que formen part de la mateixa i entre els ciutadans que decidixen acudir a degustar les excel·lències gastronòmiques dels bars i restaurants que cada any participen, edició rere edició augmenta el volum de negoci i d’assistència per part del públic”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà