Quatre detinguts per robar remolcs de camió i vendre’ls com a ferralla

guardia civil camiones la pobla

El grup havia furtat un total d’onze remolcs

La Guàrdia Civil de València ha detingut a quatre persones per furtar remolcs de camió i vendre’ls posteriorment en empreses de recuperació de materials metàl·lics, una operació en la qual també s’ha arrestat a un home que comprava el gènere sabent la seua procedència.

La investigació va començar quan es va detectar, en els voltants d’una empresa dedicada al reciclatge i la recuperació de metalls, un remolc que figurava com robat.

Agents de la Guàrdia Civil van identificar al conductor del remolc i, posteriorment, van comprovar que aquesta i altres persones connectades amb ell havien venut en diversos establiments remolcs sostrets.

La investigació va determinar que el grup havia furtat un total d’onze remolcs, dos dels quals van poder ser recuperats, mentre que la resta es van processar i van destruir.

També es va intervindre dos caps tractors amb les quals els detinguts furtaven els remolcs.

Els investigadors van acreditar, a més, que dues persones de les empreses de processament de metalls havien comprat a gratcient els contenidors robats. D’elles, una va ser detinguda, i ambdues estan investigades per la seua participació en aquests fets com a autors de diversos delictes de receptació.

En total hi ha quatre persones detingudes per diversos delictes de robatori, una detinguda per receptació i una altra investigada per eixe mateix delicte. Es tracta de cinc homes i una dona, d’entre 20 i 48 anys d’edat i nacionalitat espanyola.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 5 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà