La Generalitat habilita un accés en la CV-50 a Vilamarxant i treballa en el projecte de la futura ronda

Amb l’obertura d’este accés es reduïx el trànsit a l’interior del municipi, se simplifica la ruta, es descongestionen els carrers i disminuïxen les molèsties al veïnat

La directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, per a analitzar l’estat dels projectes que actualment estan en marxa en matèria d’infraestructures, com el de la ronda de la CV-50 que desviarà el trànsit de l’interior del nucli urbà.

Martínez Ruzafa ha explicat que el projecte de construcció de la ronda “es troba en fase de supervisió i continua avançant”. L’alcalde i el regidor responsable de l’àrea d’Urbanisme, Miguel Navarro, han recorregut juntament amb la directora general l’entrada a la localitat des de la CV-50 per a comprovar el volum del trànsit d’esta via que, actualment, dividix en dos el nucli urbà.

La directora general també ha visitat el recentment obert accés a Consum des de la CV-50, “un projecte que s’ha fet realitat gràcies al compromís de la Conselleria i la Direcció General d’Infraestructures amb Vilamarxant. Després de set anys de peticions desateses, ha sigut l’actual Consell el que finalment ha abordat amb urgència esta actuació”, ha indicat.

Amb l’obertura d’este accés es reduïx el trànsit a l’interior del municipi, se simplifica la ruta per a arribar a esta destinació, es descongestionen els carrers secundaris i disminuïxen les molèsties que ocasionava al veïnat de la zona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà