Vilamarxant sol·licita la col·laboració als jutjats de Llíria per l’ona de robatoris

Pleno de l'Ajuntament de Vilamarxant

L’alcalde envia una carta al Jutge Degà del Jutjat de Llíria

En els últims mesos, Vilamarxant, com els diferents municipis de la comarca de Camp de Túria, està vivint un ascens sense precedents dels robatoris, la qual cosa han afectat especialment les diferents urbanitzacions i disseminats del seu terme municipal.

Per això, comptant amb nova informació sobre aquests fets, l’alcalde de la localitat, Héctor Troyano, ha enviat una carta al Jutge Degà dels Jutjats de Llíria, per a posar en el seu coneixement la situació que travessa Vilamarxant i l’alarma generalitzada que existeix entre el veïnat.

Des del passat 1 de juny fins a l’actualitat s’han produït múltiples robatoris en habitatges i casetes d’eines del terme de Vilamarxant. La majoria d’aquests successos responen a un mateix patró i han sigut denunciats davant les autoritats competents. Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil han treballat conjuntament des del principi per a identificar als autors, havent procedit a la detenció i la posada a disposició judicial dels presumptes autors en múltiples ocasions.

Les persones identificades, i als qui s’atribueix la presumpta autoria dels fets, acumulen abundants vinculacions i identificacions en els robatoris dels últims mesos, així com en altres robatoris que van tindre lloc a final del passat any.
El febrer passat, va anar també el primer edil qui va sol·licitar a la Delegació del Govern reforços operatius per a fer front a aquests successos i, aquesta mateixa setmana, va informar de la situació al subdelegat de Govern, José Rodríguez Jurado, qui va participar en la Junta de Seguretat celebrada a l’Ajuntament de Vilamarxant.

Héctor Troyano s’ha posat en contacte amb l’oficina del Jutge Degà dels Jutjats de Llíria per a sol·licitar col·laboració i posar en el seu coneixement els fets dels quals ha tingut constància: “Estem patint una onada de robatoris que ha posat en alerta a tot el nostre veïnat i han creat una alarma social i un temor generalitzat, especialment entre els agricultors i la població de disseminats i urbanitzacions”, explica Troià. Per això, “aquesta carta pretén donar trasllat de la situació que viu Vilamarxant i sol·licitar la col·laboració dels jutjats de Llíria per a posar fi a aquests successos”, ha assenyalat l’alcalde de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà