La Mancomunitat debat la inclusió dels partits locals

pleno mancomunitat

El ple aprova el compte general de 2023

El ple de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha reunit hui per a aprovar els comptes generals de l’exercici 2023. Document imprescindible per a la sol·licitud de subvencions i per a la gestió de l’ens supramunicipal.

Les comptes generals han sigut aprovades amb el vot a favor de PSOE, Compromís, Ciutadans, CUPO i UCIN, i amb l’abstenció de PP i VOX.

També s’ha iniciat el debat per a donar compte de la sol·licitud d’incorporació de grups locals a la Mancomunitat Camp de Túria, per a participar amb veu, però sense vot. L’objectiu és dotar de pluralitat i diversitat al ple, donant veu a tots els partits polítics de la comarca que estiguen interessats. Este debat s’ha conclòs amb la necessitat de redactar un reglament per a gestionar aquesta proposta.

També s’ha aprovat el suport a la moció presentada per Ciutadans Vilamarxant per a tractar d’agilitar els tràmits en les obres de la CV-50 i la ronda de Vilamarxant. Unes obres que beneficiarien els polígons industrials de la comarca, facilitant el seu accés a l’A-3 i a la CV-35.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà