Reunió del PACTE Camp de Túria amb Comerç Actiu

Mancomunitat Camp de Túria

El PACTE Camp de Túria dinamitza l’associacionisme

La Mancomunitat Camp de Túria ha albergat una reunió entre el projecte PACTE Camp de Túria i Comerç Actiu per a impulsar l’ocupabilitat i el comerç local. Este projecte està finançat per GVA-LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social. Hi participen elssindicats UGT-PV i CCOO-PV, aixícom la CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana).

Els tècnics del projecte PACTE Camp de Túria, enfocat en la millora de l’ocupabilitat, han mantingut una reunió ambComerçActiu, la marca que agrupa les 12 associacions de comerçdelsmunicipis de la comarca Camp de Túria.

A la reunió de treball va assistir Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, qui va aprofitar l’ocasió per a reafirmar el suport i el compromís de l’entitat a treballarcolze a colze amb el comerç local.

L’objectiu de la reunió va ser conéixer de primera mà les necessitats del sector comercial de la comarca, aixícom preparar les pròximesaccions de màrqueting que es duran a termegràcies a les subvencionsrebudes per la Generalitat i AFIC.

Durant la sessió, es van proposar diverses accions de difusió i es va organitzar el treballconjunt entre elstècnics del projecte Pacte i les associacions de ComerçActiu.

A més, es van establir elscanals de comunicació i la periodicitatambquè es mantindran estes trobades, garantint una col·laboracióconstant i efectiva entre ambduesparts per a enfortir el comerç local i millorarl’ocupabilitat en Camp de Túria.

La marca ‘Comerç Actiu’ va nàixergràcies al treball conjunt i col·laboratiu de les associacions de comerciants de la comarca Camp de Túria junt amb el personal tècnic de la Mancomunitat. Durant mesos es va treballar en la necessitat de crear una marca que uniratot el comerç local de la comarca.

Les associacions que participen en ‘Comerç Actiu’ són l’associació de comerciants de Bétera, l’associació d’Empresaris de Benaguasil, l’associació de Comerç i Empresa de Benissanó, l’associació de comerciants de Casinos, l’associació de comerç, restauració i serveis de l’Eliana, la Federació de Comerç de Llíria; l’associació de comerciantes de Marines; l’associació de comerç i professionals de Riba-roja; l’associació de comerciants i empresaris de Nàquera; l’associació de comerços i empreses de Serra i l’associació d’artesans de Serra; l’associació de comerços i empreses d’Olocau; i l’associació de comerciants, professionals i autònoms de San Antonio de Benagéber.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà