Detingut per 30 robatoris en vivendes de Vilamarxant i Riba-roja

policia vilamarxant

Van identificar l’autor amb les imatges de seguretat d’un dels habitatges

La Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb la Policia Local de Vilamarxant, ha detingut a un home després de patir les localitats de Riba-roja i Vilamarxant més d’una trentena de robatoris entre els mesos de maig i octubre.

La persona detinguda es troba immersa en diversos procediments judicials per robatoris comesos en habitatges, havent sigut posat a disposició judicial en diverses ocasions, per membres de l’Institut Armat.

Els investigadors, després de rebre les denúncies dels perjudicats i observar el modus operandi dels robatoris, van centrar la investigació a localitzar a l’autor d’aquests.

Després de l’obtenció de les imatges de seguretat d’un dels habitatges, van poder identificar plenament a l’autor.

A més, va ser observat in fraganti pel propietari d’una altra dels habitatges afectats mentre carregava el material sostret.

Entre els mesos de maig a octubre de l’any en curs, s’han comés una trentena de robatoris en habitatges en aquestes localitats, mantenint la línia d’investigació oberta amb la finalitat de continuar amb les perquisicions i poder relacionar a l’autor d’aquests dos robatoris amb els patits en aquests mesos, ja que comparteixen el mateix modus operandi.

Les diligències van ser entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà