Aquesta és la nova executiva d’Unió Municipalista a Camp de Túria

municipalistas

La Pobla acull I’Assemblea Extraordinària d’alcaldes i regidors de partits independents

La Pobla de Vallbona ha acollit a Ia primera Assemblea Extraordinària d’alcaldes i regidors pertanyents a partits i agrupacions polítiques independents, sota la Confederació d’Unió Municipalista. L’objectiu d’aquesta trobada va ser l’elecció del coordinador i de la Junta Executiva que representaran a les tres comarques que conformen la Junta Electoral de Zona de Llíria: Camp de Túria, La Serranía i el Rincón de Ademuz i els municipis de Nàquera, Serra i Sant Antoni de Benaixeve.
.
En aquesta assemblea es van convocar un total de 16 agrupacions i partits que
van triar al seu coordinador, Jerónimo Morales, regidor per l’agrupació de electors Torre de Porta-Coeli en l’Ajuntament de Serra.

La Junta Executiva ha quedat constituïda per Francisco Navarro, regidor per UPDN Nàquera com a secretari, i els vocals Eva Tejedor, alcaldessa per UCIN de Sant Antoni de Benaixeve; Montse Cervera, alcaldessa per UCIN de Loriguilla; Juan Aguilar, regidor de CUPO a La Pobla de Vallbona; Alexter Forts, regidor Centrats per La Pobla de Vallbona; Vicente Valls, regidor de Millorem Benaguasil; Irene
Mateu i Marta Rubio de Mas Camarena-Torre en Conill en Bétera.

La Junta Executiva comarcal serà referendada el 26 d’octubre durant el Congrés Autonòmic de la Unió Municipalista a Ontinyent, juntament amb la resta dels òrgans executius de la direcció autonómica.

Durant l’assemblea, els assistents van destacar la importància d’aquesta nova estructura comarcal, que busca impulsar la cooperació entre municipis i defensar una política més pròxima als ciutadans, basada en la descentralització i la participació directa.

L’esdeveniment va marcar una fita en la consolidació dels esforços per enfortir la
representació dels municipis a través de partits independents, subratllant el
compromís amb la millora de la gestió local, segons la formació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà