Ofertes d’ocupació a L’Eliana, Llíria, Riba-roja i Bétera

auxiliar infermeria

Es necessiten assessors, cuiners, comercials, responsables de qualitat, personal de neteja i auixiliar d’infermeria

Es busca un assessor fiscal-comptable a Llíria

En el maneig de comptabilitat, comptes anuals, impostos de societats i rendes, així com en l’assessoria a clients particulars i empreses. Es requereix una persona responsable, amb capacitat d’estudi i aprenentatge, preferiblement amb titulació d’ADE o Dret. S’ofereix un lloc molt estable i amb disponibilitat immediata.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://puntlabora.gva.es/consoferta/consulta/detalleoferta?cod1=654574&cod2=0&t=EMP

Blanc I Negre cerca un cuiner per a una bocatería a Bétera

Oferint un contracte de 30 hores a la setmana. Es requereix experiència en planxa i tenir tota la documentació en regla.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://es.linkedin.com/jobs/view/cocinero-a-at-blanc-i-negre-4028801071

KMINA busca un Responsable de Qualitat i Compliment Normatiu per a Llíria

Amb una llicenciatura o enginyeria en àrees com a Farmàcia, Enginyeria tècnica industrial, Ciència i tecnologia dels aliments o Ciències Químiques. Es requereix almenys 3 anys d’experiència en sistemes de qualitat relacionats amb productes sanitaris, i es valorarà el coneixement d’ISO 13485. És necessari tenir un nivell alt d’anglès i domini del paquet Office, especialment Excel. S’ofereix un contracte a jornada completa amb flexibilitat horària, un salari de 30.000 euros bruts anuals més 1.200 euros bruts anuals per a transport, i oportunitats de creixement en un equip jove i multidisciplinari.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.infojobs.net/lliria/responsable-calidad-cumplimiento-normativo/of-iab5010beaa41978625f2dcd113d992

Es busca personal de neteja/auxiliar de cuina per a una residència a L’Eliana

És imprescindible comptar amb la documentació necessària per a formalitzar el contracte. El salari serà a convenir.

https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-medicos/se_busca_personal_de_limpiezacocina_para_residencia_leliana-4826053.htm

ECOSIONA ENERGIA SL busca un Comercial Tècnic a Riba-roja de Túria

El lloc és de jornada completa amb contracte indefinit. Les responsabilitats inclouen gestionar i desenvolupar una cartera de clients, preparar ofertes tècniques, assegurar la satisfacció del client, i col·laborar amb equips de projectes. Es requereix titulació en Enginyeria Industrial i almenys 5 anys d’experiència en rols similars, així com habilitats de comunicació i planificació. S’ofereix un salari fix més variable, beneficis, oportunitats de desenvolupament professional i un ambient de treball col·laboratiu.

https://es.linkedin.com/jobs/view/comercial-t%C3%A9cnico-en-sector-de-climatizaci%C3%B3n-at-ecosiona-energ%C3%ADa-sl-3943831769

Es necessita Auxiliar d’Infermeria per a una residència de la tercera edat a L’Eliana

Les funcions inclouen gestionar la higiene i neteja dels usuaris, netejar i mantenir utensilis, fer llits, ajudar en l’alimentació dels qui ho necessitin, i participar en activitats i sortides amb els residents. Es busca un compromís amb la diversitat i inclusió, garantint igualtat d’oportunitats en l’ocupació.

Url de l’oferta d’ocupació:

https://www.infojobs.net/l-eliana/auxiliar-enfermeria-residencia-3-edad-eliana/of-ib9b0224af3449586d636de550088f1

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà