Ofertes de treball de perruquers, cuiners i venedors

peluqueria

Les ofertes de treball estan disponibles a la Pobla, l’Eliana, Llíria i Bétera

EGEVASA cerca personal operari en la Pobla de Vallbona

Es requereix com a titulació mínima l’EGB, un certificat d’escolaritat i permís de conduir. Les principals funcions inclouen prendre lectures, mantenir la neteja de la planta, evacuar residus, fer treballs de jardineria i pintura en equips i instal·lacions, així com conservar l’obra civil. Es valoraran formació i coneixements addicionals relacionats.

https://puntlabora.gva.es/consoferta/consulta/detalleoferta?cod1=655725&cod2=0&t=EMP

Es busquen perruquers per a una nova obertura a L’Eliana

L’oferta és presencial, a jornada completa i no es requereix experiència prèvia. La publicació va ser fa una setmana i ja ha rebut una sol·licitud.

https://www.linkedin.com/jobs/view/peluquero-a-at-peluquer%C3%ADa-4039274511

Burger King España busca dependents per a Llíria

Es busca personal apassionat per l’atenció al client, amb funcions que inclouen atenció al client, cuinat de productes, reposició de mercaderia i neteja del local. Es requereixen residents en la zona, orientació al client i capacitat per a treballar en equip. S’ofereix un contracte indefinit, incentius per objectius de vendes, jornades de 50 a 100 hores mensuals amb possibilitat d’hores complementàries, incorporació immediata i oportunitats de desenvolupament professional, amb salari segons conveni.

https://empleo.bkspain.es/jobs/dependiente-a-burger-king-liria-ref-rdpnd-6922c563-5685-4380-8803-c6b9f5f2b9d3

Es busca cuinera per a una residència a L’Eliana

Amb un horari de 28 hores setmanals. El salari s’acordarà segons l’experiència. La posició és per a cobrir vacances, amb possibilitat d’incorporació definitiva en la plantilla de l’empresa de restauració col·lectiva. Es requereix experiència prèvia, i se sol·licitarà el currículum per correu electrònic.

https://www.tablondeanuncios.com/trabajo-hosteleria-turismo/busco_cocinera_para_residencia_en_leliana_28_hsem-5091791.htm

Springfield busca un venedor per a L’Eliana

La posició és de 30 hores setmanals amb disponibilitat horària tant en matins com en tardes, i la incorporació és immediata. Les principals tasques inclouen atenció al client, control d’emprovadors, manteniment de la imatge de la botiga, maneig de TPV i organització del magatzem. Es valorarà el coneixement de les últimes tendències de moda i s’oferirà formació i suport d’un equip de treball. Es promou la igualtat d’oportunitats i no s’accepten currículums en mà.

https://www.infojobs.net/l-eliana/vendedor-sustitucion-1-mes-aprox.-30h-disp.-horaria-springfield-c.c.-osito-l-eliana-valencia/of-i9b73e8e3334a8199730f6071690c6c

La Romana de Bétera busca un cambrer a Bétera

Per a ampliar la seva plantilla en un lloc presencial a jornada completa. Es requereix experiència demostrable en restaurants d’almenys 5 anys. Els interessats han d’enviar el seu curriculum vitae.

https://www.linkedin.com/jobs/view/camarero-a-de-restaurante-at-la-romana-de-b%C3%A9tera-4039250709

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà