De males persones, males arts

beatriz palmero

Beatriu Palmero, regidora Compromís per la Pobla de Vallbona

Ara farà tres anys el PP de la Pobla de Vallbona es va inventar una mentida flagrant. Estaven a l’oposició en aquell moment (abril 2021, plena pandèmia) i per a ells tot valia. Insultar els regidors del govern als plens municipals, burles contínues interrompent el torn de paraula… però hi va haver un dia que marcaren amb un fet històric al nostre poble: mesclar el terreny personal amb l’àmbit públic de la política.

L’objectiu era clar: difamar, mentir, abocar fal·làcies sobre la parella d’una regidora de Compromís al govern. Qualsevol cosa valia per a intentar fer vore al poble que tots els polítics són iguals que ells. Pensaven que mentint la gent pensaria que allò de la corrupció intrínseca del PP ho és de tots els polítics en general.

Així que amb la mesquinesa més absoluta s’inventaren que la parella d’una regidora de Compromís al govern en aquell moment, s’havia saltat el torn de vacunació i que ell era a més a més dirigent del partit.

Ho empastifaren tot de la manera que sols ells saben. A través de les seues xarxes clientelars, diaris afins, ràdios afins i fins i tot arribaren a les Corts Valencianes.

El periodista Enrique Martínez Olmos que es va encarregar de difondre la notícia, ha resultat formar part de l’executiva del PP de Mazón i s’ha sabut a més, que ho va estendre sense contrastar i que el PP de la Pobla li va proporcionar tota la falsa informació.

Ell només era un sicari. El braç executor d’una “família” que hi coneguem a tots els nostres pobles: miserables, rastrers i que conceben la política com un atac personal. I és que quan no hi ha arguments de gestió ataquen on siga per fer mal. Tot ben quadrat. A l’estil de la millor màfia poblana.

Tres anys ha costat fer pública aquesta aberració i ho hem fet després que la sentència del tribunal número 6 de Llíria done la raó al demandant i haja condemnat al periodista i al diari El Semanal SL a restituir l’honor del difamat.

La política, la gestió de la cosa pública, ha de ser una elecció per a servir al poble, mai per a atacar-lo ni perseguir a qui no pensa com un vol.

Estes pràctiques feixistes sols pretenen acovardir l’adversari polític. Així no. Tot no val. Necessitem bones persones als governs que sols busquen treballar per al poble i ells….el PP de la Pobla no ho són.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà