À Punt estrena dos magazins diaris i renova els informatius per a la nova temporada

apunt

La nova temporada d’À Punt, que comença el pròxim 9 de setembre, inclourà l’estrena de dos grans magazins en directe -un al matí i un altre #a la vesprada-, la renovació dels informatius i la volta dels programes estrela de la cadena en l’horari de màxima audiència.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, ha assenyalat en la presentació de la nova programació que els objectius prioritaris són incrementar la producció pròpia i les hores de directe fins al 80% de la graella, apostar encara més per la proximitat i ser motor del sector audiovisual valencià.

La primera gran aposta és ‘Bon Dia Comunitat Valenciana’, el magazín matinal presentat per Ximo Rovira i Gemma Juan, que de dilluns a divendres de 10 a 13 hores tractarà temes socials, culturals, d’actualitat, festes, consum, treball o educació.

‘En directe’, presentat per Àlex Blanquer, és el segon gran estrena d’À Punt, que s’emetrà de dilluns a divendres de 18.30 a 20.30 hores i inclourà nombroses connexions en directe, amb un equip de 7 reporters que visitaran cada dia els pobles per a acostar les seues històries.

D’altra banda, en aquest nou curs televisiu 2024-2025 torna ‘L’Alqueria Blanca’, la sèrie mítica de la televisió valenciana, que ja compleix 16 temporades emeses i que mostra amb humor, senzillesa i amb to costumista molts dels valors, tradicions i cultura dels valencians.

Així mateix, tornen els programes estrela a l’horari de màxima audiència: els dilluns a la nit serà el torn dels reportatges d’investigació de ‘Zoom’; els dimarts arriba la nova temporada sobre crims reals ‘L’hora fosca’; els dimecres ‘Valencians al món’ amb nous països per descobrir, i els dijous ‘Xino Xano’, on el valencià més xinés, Hu Zhao, visita pobles de la Comunitat Valenciana.

També continua diàriament la doble dosi de concursos i entreteniment que porten ‘Atrapa’m si *pots’, en horari de sobretaula amb Òscar Tramoyeres, i ‘A la saca’ després dels informatius NTC nit, que presenta l’humorista Eugeni Alemany, així com el programa de gastronomia ‘La cuina de Morera’ i el de benestar animal ‘Animalades’.

Quant al cinema, els divendres À Punt proposa una ‘Nit de detectius’, amb pel·lícules de suspens i crims; els dissabtes ‘La gran estrena’, amb llargmetratges en sistema dual, en castellà i en versió original; i els diumenges mentre arriba ‘L’*Alqueria Blanca’ es reserva a sèries com a ‘Delta’ o ‘Díhuit’, segons informa la cadena.

El full de ruta de la televisió pública passa per oferir més i millor informació de proximitat, amb Els notícies del matí cada matí a les 7 hores amb Xavier Borrás, el NTC migdia a les 14 hores amb Marta Ventur, i el NTC nit amb Amparo Fernández. Els caps de setmana Carolina Salvador conduirà l’actualitat.

A més, el 9 de setembre s’estrena també ‘Graderia 20.30’, presentat per Juanma Melero i Isabel Sánchez i que compta amb signatures molt destacades del periodisme esportiu, mentre que el programa de producció pròpia sobre medi ambient ‘La via *verda’ compleix els seus 100 primers programes l’11 de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà