La Generalitat programa el festival ‘Som de la Terreta’ pel 9 d’Octubre

cartel gva

La programació inclou concerts, tallers, activitats infantils i mostres gastronòmiques

La Generalitat ha programat el 5 d’octubre, amb motiu de la festivitat del Dia de la Comunitat (el 9 d’Octubre), el certamen ‘Som de la Terreta’ amb tallers, concerts, activitats infantils i mostres gastronòmiques de manera simultània a les ciutats de València, Alacant i Vila-real.

El festival està dirigit a tots els públics i pretén enaltir la diversitat cultural i musical de la Comunitat Valenciana, amb una experiència íntegra en un ambient que combinarà cultura i l’entreteniment, informa la Generalitat.

Durant el matí, en horari d’11 a 15 hores, els assistents podran gaudir d’una àmplia programació de tallers, activitats infantils i degustar productes gastronòmics, i a la vesprada, a partir de les 16 hores, donarà principi la programació musical.

En concret, el festival de la ciutat d’Alacant se celebrarà en el Moll XII del Port; el de València, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, i el de Vila-real tindrà lloc al parc de la Mayorazga.

Sorteig d’entrades
Les entrades d’accés a les activitats del matí seran gratuïtes i podran sol·licitar-se a través de la pàgina web https://somdelaterreta.es/.

Quant a les entrades per als esdeveniments musicals tindran un cost de dos euros i també podran ser adquirides a través de la mateixa web. L’import recaptat serà donat íntegrament a una associació benèfica amb la finalitat de secundar econòmicament la seua activitat.

La Generalitat ha previst celebrar un sorteig de 1.000 entrades dobles per a cadascun dels concerts que se celebraran a Alacant, València i Vila-real.

Les persones que vulguen participar en el sorteig hauran d’inscriure’s en la pàgina web https://sorteoparatodos.gva.es fins al 24 de setembre, amb l’únic requisit d’estar empadronats en la Comunitat Valenciana.

El sorteig se celebrarà el 25 de setembre i els qui resulten agraciats rebran una notificació en el seu mòbil o correu electrònic indicat en la seua sol·licitud.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà