Eleven a taronja l’avís en el litoral de València per pluges de 100 l/m² en 12 hores

lluvias casinos

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha elevat a taronja l’avís per al dimecres en el litoral sud de València davant la previsió que, entre les 00.00 i les 14.59 hores, es produïsquen ruixats ocasionalment acompanyats de tempesta que podrien acumular 100 litres per metre quadrat en dotze hores.

A més, des de les 12.00 a les 23.59 d’aquest dimarts, estarà actiu l’avís groc en el litoral sud de València per precipitacions que podrien aconseguir 30 l/m² en una hora i 60 l/m² en dotze hores.

Així mateix, des de les 12.00 hores d’aquest dimarts fins a les 14.59 hores del dimecres, s’ha establit l’avís nivell groc en el litoral nord de la província de València i de la d’Alacant per precipitacions que podrien aconseguir 30 l/m² en una hora i 60 l/m² en dotze hores.

En el mateix tram horari està actiu l’avís groc a l’interior sud de la província de València per ruixats que podrien anar ocasionalment acompanyats de tempesta i acumular 20 litres per metre quadrat en una hora.

També, de 21 hores del dimarts a les 14.59 del dimecres, el litoral nord i sud de Castelló estarà en avís groc per pluges que podrien acumular 20 litres per metre quadrat en una hora i, en el cas de la zona sud, arribar a 60 l/m² en dotze hores, segons Aemet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà