Una dana deixarà demá ruixats molt forts a València i Castelló

campo citricos lluvias

S’esperen ruixats molt forts amb tempesta i graníssol

Una dana deixarà demà dimarts en la major part de la Península i Balears precipitacions que poden ser fortes a Girona, en el Sistema Ibèric, en l’est l’altiplà sud, en la franja aquest, on seran molt forts a València i Castelló, i en el sud peninsular, segons les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Les temperatures aniran en augment en gran part de la Península i Balears, encara que les màximes descendiran en el sud-oest d’Andalusia, mentre que a Canàries aniran en descens.

Predominaran els vents intensos de component nord i est en Península i Balears, amb intervals forts en els litorals de Galícia i de l’àrea mediterrània i amb ratxes molt fortes en interiors de València i a Terol, mentre que en l’Estret bufaran primer variables per a després refermar de llevant i a Canàries s’espera que l’alisi perda intensitat, que passarà a ser fluix de component nord.

En la Comunitat Valenciana el cel estarà cobert i s’esperen ruixats molt forts amb tempesta i graníssol, generalitzats i persistents, en una jornada en què no es descarta que siguen d’intensitat torrencial a les províncies de València i Castelló.

Les temperatures mínimes aniran en ascens, mentre que les màximes no canviaran.

El vent serà moderat amb intervals forts i ratxes molt fortes del nord-est, i girarà a l’est a partir del migdia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà