Domeño completarà l’asfaltat, la xarxa d’aigua i l’enllumenat amb ajuda de la Diputació

El president Mompó es reunix amb l’alcalde

Domeño completarà durant la present legislatura l’asfaltat dels seus carrers i la renovació tant de l’enllumenat com de la xarxa de sanejament i aigua potable amb ajuda de la Diputació de València. Així ho va avançar l’alcalde del municipi, Paco Gómez, durant la reunió mantinguda amb el president de la Diputació, Vicent Mompó, a qui va traslladar les necessitats del poble.

Gómez va agrair al president Mompó “l’eficàcia del nou pla d’inversions” i li va explicar les prioritats del seu consistori a l’hora d’invertir les ajudes que li corresponen en el marc del pla. Domeño té assignats 948.000 euros en el Pla Obert, 200.000 euros més que en l’anterior legislatura. A esta quantitat cal sumar els 150.000 euros que li corresponen de l’aportació provincial al Fons de Cooperació de 2024. Amb estos diners, “acabarem d’asfaltar els carrers, substituirem l’enllumenat per un de tecnologia led de major rendiment i acabarem la xarxa de l’aigua llevant les canonades de fibrociment i renovant les bombes del pou”.

L’alcalde de Domeño contempla el carril bici que connectarà el municipi amb el carril de la CV-35, per a evitar accidents; la millora de l’enllumenat del polígon; pintar l’interior de l’església i inaugurar l’ermita. Per a portar avant estes actuacions, “comptem amb l’ajuda de la Diputació, que és una institució vital per als ajuntaments i que ens oferix assessorament tècnic a més de les aportacions econòmiques”. Com a reivindicació, Gómez proposa “l’atenció d’un enginyer tècnic que complete el servici que ens presten els arquitectes als municipis més xicotets”.

Per part seua, Mompó, va insistir en “la importància d’escoltar els responsables locals per a conéixer les seues necessitats i poder contribuir a aportar les solucions que milloren la qualitat de vida de les seues veïnes i veïns”. En opinió de Mompó, “esta és la millor manera de tindre una Diputació pròxima als municipis, no sols perquè ho diguem i anunciem plans i ajudes, sinó perquè ho demostrem posant-nos a la disposició dels alcaldes i alcaldesses, prenent nota de les seues reivindicacions i tractant de resoldre-les en tot el que estiga al nostre abast”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà