Un nou caixer que facilita els tràmits administratius i pagaments d’impostos

cajero Eliana

L’horari és de 8 a 15 hores de dilluns a divendres

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa un nou caixer que facilita els tràmits a la ciutadania a l’Eliana. Així, en l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania) situada a la plaça del País Valencià, 5; els elianers que ho desitgen poden realitzar alguns tràmits de manera digital.

En aquesta primera fase, s’ha posat en marxa la possibilitat de realitzar els pagaments d’impostos i multes. L’horari en el qual es pot fer ús d’aquesta nova eina digital és de 8 a 15 hores de dilluns a divendres.

Es tracta d’una nova iniciativa de modernització i participació ciutadana que cerca millorar la relació entre els veïns i veïnes i l’administració pública. L’objectiu és continuar ampliant els tràmits disponibles. S’està treballant ja en la identificació mitjançant targeta ciutadana, possibilitar la descàrrega del padró i la possibilitat de realitzar autoliquidacions.

“Un compromís més posat en marxa i que s’arreplega en l’Agenda Urbana Local de la nostra localitat. Avancem cap a la modernització i la digitalització de l’administració pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’Eliana”, ha explicat el regidor de l’àrea, Jorge Pérez Comeche.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà