L’Eliana presenta el Festival Estiu a la Torre 2024

Les actuacions es desenvoluparan de juny a agost

Descarrega el programa complet d’actuacions d’Estiu a la Torre

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat aquest matí la programació del cartell del Festival Estiu a la Torre. Compost per actuacions musicals en directe que es desenvoluparan durant els mesos de juny a agost d’enguany.

L’escenari, com és habitual, la Torre del Virrei. Un espai únic, entranyable i amb història. “Un lloc perfecte per a trobar-nos amb la música en majúscules”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Músiques del món, el mes de juny; les trobades de Jazz, el mes d’agost i el festival Pinzellades Flamenques (que va per la 23a edició) i que tancarà el festival el 31 d’agost. Unes actuaciones que es completen, a més, amb les tradicionals actuacions del Cor de l’Eliana i l’Escola Coral de l’Eliana i, per descomptat, podrem gaudir també de la clausura de la XIX edició del Festival 5 Segles de Música.

També està organitzat el tradicional sopar de la Nit de Sant Elies, amb actuació musical, organitzat pel CEL. Tota la programació estarà disponible en www.leliana.es i les entrades es podran adquirir a través de www.elientrada.es.

L’alcalde de l’Eliana ha convidat “a tots els elianers i elianeres així com a tot el públic en general a gaudir de bona música durant els mesos d’estiu en un entorn incomparable”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà