L’Eliana forma a les voluntaries de la gestió de colònies felines

jornada colonias felinas Eliana

Es va abordar la nova legislació de benestar animal

L’Ajuntament de l’Eliana va programar una jornada sobre la gestió de colònies felines. La cita va tindre lloc dimarts passat, 28 de maig, a la sala Almudena Grandes del Centre Sociocultural. Una trobada que va servir per a parlar de benestar animal, concretament de les colònies felines.

La jornada estava orientada a la formació de les persones que, de manera voluntària, s’encarreguen de la manutenció dels gats comunitaris que formen part d’aquestes colònies. L’encarregat d’oferir la formació va ser el veterinari de la Clínica Veterinària Domestics, Carles Miquel. Un professional amb una àmplia experiència en la gestió de colònies felines.

Entre altres assumptes, es va abordar la nova legislació de benestar animal, tant l’estatal com l’autonòmica, quan fa referència a les colònies felines. Un altre dels assumptes sobre els quals es va parlar va ser el de les estratègies a seguir per a aconseguir una gestió sostenible d’aquests grups de gats comunitaris.

“L’Ajuntament de l’Eliana està destinant importants recursos per a aconseguir una adequada gestió integral d’aquestes colònies”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Cristina Díaz.

De la mateixa manera, ha volgut destacar la important labor que exerceixen les persones que col·laboren de manera voluntària en l’alimentació i atenció d’aquests gats. “Agraïm públicament el lliurament i dedicació de totes les persones col·laboradores de les colònies de gats, treballem conjuntament per a millorar el benestar animal a l’Eliana”, ha indicat Díaz.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà