El Dia Olímpic portarà a esportistes d’elit al poliesportiu de l’Eliana

dia olimpico

El president del COE visita el municipi per a donar suport a l’activitat del 8 de juliol

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat aquesta vesprada el Dia Olímpic que se celebrarà al poliesportiu el 8 de juny.

Més de 20 disciplines esportives seran les protagonistes d’aquest matí al poliesportiu. Des de les 11 i fins a les 13 hores totes les persones que vulguen gaudir de l’esport olímpic podran acostar-se fins a les instal·lacions esportives i gaudir dels valors de l’olimpisme.

A més, podran aprofitar per a conversar i fer-se fotos amb esportistes olímpics locals com Concha Montaner o Venancio José Murcia; i altres esportistes olímpics de la talla de David Cal, Isabel Fernández o Almudena Muñoz, entre altres.

El Dia Olímpic té l’origen el 23 de juny de 1948 per a commemorar la Creació del Comité Olímpic Internacional i el renaixement dels Jocs Olímpics Moderns en 1896. En 1987 es va celebrar la Primera Carrera del Dia Olímpic amb l’objectiu que persones de tot el món experimenten valors olímpics com l’amistat, la companyonia i el respecte.

La sala noble de l’ajuntament ha acollit així la presentació de la celebració d’aquest dia que ha comptat, a més, amb la participació de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; del president del Comité Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco; i del director d’Esports del COE, Ricardo Leiva.

En la cita s’ha explicat que aquesta celebració es realitza en més de 160 països dels cinc continents i que cerca promoure la pràctica esportiva a tots els nivells i per a totes les edats. Cal destacar que aquesta és la segona ocasió que l’Eliana és el municipi triat de tota Espanya per a celebrar aquest esdeveniment. Ja en 2015 el COE va celebrar el Dia Olímpic a l’Eliana.

“És un honor poder acollir aquest dia en la nostra localitat, no sols pels valors que representa sinó perquè ens posa en el mapa mundial en el nostre compromís amb l’esport i la vida sana”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent. “A més, és un orgull poder dir que som l’únic municipi que ha acollit aquest esdeveniment dues vegades”, ha remarcat Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà