L’Eliana celebra el Dia del Medi Ambient en el col·legi El Garbí

La plantació d’una garrofera ha servit per a conscienciar a l’alumnat

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha participat en un acte en el col·legi El Garbí. Durant el matí d’avui, coincidint amb el Dia del Medi Ambient que se celebra a tot el món 5 de juny, l’alumnat del primer cicle de Primària ha plantat una garrofera al pati.

En aquest sentit, l’alcalde, Salva Torrent; acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz; i la regidora d’Educació, Eva Santafé, han participat en l’acte festiu. Es tracta d’una acció emmarcada dins del programa que durant tot l’any han desenvolupat i han treballat per a conèixer les plantes i els arbres del nostre entorn.

A més, l’alcalde ha aprofitat per a respondre a les cartes que l’alumnat de 1r i 2n de Primària han enviat a la regidora de Medi Ambient i a ell mateix sol·licitant-los ajuda per a tenir més arbres al pati.

Per aquest motiu, l’alcalde ha volgut “agrair la col·laboració reclamada des del propi alumnat” i ha animat a tot l’alumnat a “continuar treballant per a conservar el nostre medi ambient”. Cal recordar, que fa 30 anys, el col·legi el Garbí ja va fer una plantació d’arbres que ara ofereixen ombra i bones zones d’esbarjo als alumnes i alumnes del centre públic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà