L’Eliana inaugura la Setmana Esportiva el 18 de juliol

L’Ajuntament presenta la 51 edició 

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat la 51 edició de la Setmana Esportiva. La Sala de Plens del consistori ha acollit la cita que començarà amb la inauguració el pròxim dijous 18 de juliol i es prolongaran fins al dimecres 31 de juliol.

Enguany, es realitzaran competicions en deu disciplines diferents a les quals les persones interessades poden inscriure’s fins demà al Poliesportiu; en horari de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.

“Parlar de la Setmana Esportiva de l’Eliana -dels Jocs Esportius de l’Eliana- és parlar de la història viva del nostre poble. Gaudir de les nostres instal·lacions esportives per excel·lència i, com no, admirar i participar en quantes competicions, exhibicions i actes s’organitzen”, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

A més, se celebrarà el Trofeu Vila de l’Eliana de pilota valenciana així com masterclass i exhibicions esportives de bàdminton, automobilisme, volei platja, patinatge i gimnàstica rítmica.

El dissabte 27 de juliol se celebrarà la 40a edició de la Volta a Peu 10K Vila de l’Eliana i el 31 de juliol es farà la tradicional clausura dels jocs i el lliurament de tots els trofeus dels guanyadors de les diferents competicions.

El regidor d’esports, Vicente Zamora, ha animat “elianers i elianeres a participar en les competicions i que acudisquen al poliesportiu per a gaudir de la completa programació d’activitats que hi ha previstes per als pròxims dies”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà