Més de 500 xiquets participen en l’Escola d’Estiu de l’Eliana

L’Ajuntament ofereix diverses activitats gratuïtes

La nova edició de l’Escola d’Estiu ja està en marxa dins del programa de l’Eliana Concilia, que té com a objectiu oferir a les famílies elianeres una programació alternativa d’oci i entreteniment per als menors de 3 a 14 anys durant els matins de juliol.

Un total de 550 xiquetsestan participant en aquesta nova edició que s’està celebrant entre l’1 i el 31 de juliol amb activitats lúdiques i esportives que busquen desenvolupar les seues habilitats i que es completa amb una immersió lingüística en anglés i una escola de teatre i d’expressió creativa.

Totes les activitats són gratuïtes, excepte les ampliacions del matí o la vesprada i els serveis de menjador, i estan subvencionades pel Pla Corresponsables-l’Eliana Concilia, finançat pel Ministeri d’Igualtat. A més, part de l’equip de monitors i monitores són joves que han fet el curs de MAT que ofereix l’Ajuntament.

L’alcalde Salva Torrent ha agraït a les famílies elianeres que han confiat un any més a l’Ajuntament per a conciliar en aquest mes de juliol i ha desitjat que els i les participants troben eixe espai d’oci i entreteniment que esperen en aquestes primeres setmanes de vacances escolars.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà