Controls de velocitat amb radar mòbil del 22 de juliol al 2 d’agost

radar l'Eliana

L’Eliana se suma a la campanya de la DGT

L’Ajuntament de l’Eliana realitzarà controls de velocitat amb radar mòbil durant dos setmanes, del 22 de juliol al 2 d’agost. La Policia Local col·locarà el radar mòbil en diferents ubicacions per a fer controls als conductors.

Es tracta d’una mesura que se suma a la recent campanya de velocitat que ha dut a terme la Direcció General de Trànsit (DGT) amb el mateix motiu. La campanya especial de la DGT s’ha enfocat en el control de la velocitat i s’ha dut a terme del dilluns 15 al diumenge 21 de juliol.

Durant aquesta setmana, la DGT va implementar nombrosos controls de velocitat en diferents punts estratègics de la xarxa viària espanyola.

L’objectiu és conscienciar els conductors sobre la importància de respectar els límits de velocitat per a previndre accidents greus i mortals.

De la mateixa manera, i davant la demanda veïnal pels excessos de velocitat d’alguns vehicles que transiten pel terme municipal, el radar mòbil tornarà a controlar la velocitat en les vies de l’Eliana durant les pròximes dos setmanes.

En aquest sentit, es recorda que en quasi la totalitat de tot el terme municipal de l’Eliana està prohibit circular a més de 30 km/h.

Es tracta així d’evitar possibles atropellaments a les persones més vulnerables d’aquestes vies, vianants i ciclistes.

“És molt important que respectem els límits de velocitat i que es circule amb precaució, perquè la seguretat de vianants i conductors és la nostra prioritat”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà