L’Eliana habilita una línia telefònica directa amb els Serveis Socials

ayuntamiento de l'Eliana

Permetrà gestionar cites prèvies i contacte via WhatsApp

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa una nova línia telefònica directa per a facilitar el contacte i la gestió de cites prèvies amb els Serveis Socials. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar l’accessibilitat i agilitzar els tràmits per a totes les persones que necessiten atenció i suport. Amb aquesta nova via de comunicació, les i els usuaris podran sol·licitar informació, assessorament i coordinar les seues visites de manera més còmoda i ràpida, contribuint així a una atenció més eficient i personalitzada per part dels professionals dels Serveis Socials.

El número del nou telèfon i WhatsApp és 96 301 33 42. Aquest servei està destinat a facilitar la interacció i oferir suport addicional, però no substitueix els procediments establits per a la tramitació de sol·licituds i altres gestions oficials. És necessari remarcar que aquest canal no és una via oficial de comunicació amb Serveis Socials. Els registres oficials són dos: presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a través de la seu electrònica.

Aquest telèfon permetrà que des de Serveis Socials es contacte amb les persones usuàries via WhatsApp, en cas de necessitat. Aquesta funcionalitat addicional ofereix una comunicació més flexible i immediata, adaptant-se a les seues preferències i necessitats. Amb l’ús de WhatsApp, es podrà enviar informació important, recordatoris de cites i respondre a consultes de manera més ràpida, millorant així l’eficàcia i la qualitat del servei proporcionat per l’àrea.

“Aquest nou servei és important per a facilitar i acostar els Serveis Socials a la ciutadania, millorant l’accessibilitat i l’eficiència en la gestió de les necessitats socials”, ha destacat l’edil de l’àrea, Isabel Montaner.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà