L’Eliana millora i repara les voreres del carrer Romeral amb 48.000 euros

obras eliana

Les obres estaran acabades en setembre

L’Ajuntament de l’Eliana continua treballant millorant les voreres i asfalts del municipi. Així, recentment s’ha signat l’acta de replanteig de la pròxima actuació que començarà la setmana vinent.

Els treballs es duran a terme al Carrer Romeral i consistiran en la millora i reparació de les voreres d’aquesta via, entre els encreuaments amb l’Avinguda Corts Valencianes, el carrer Gesmils i Papa Juan XXIII en el seu costat oest.

La renovació de les voreres suposa la demolició de vorades i rigoles existents, així com la part d’asfaltat coberta per la nova vorera. Sobre aquesta zona es realitzarà una excavació que permeta la regularització del terreny i l’acomodament de les capes de seient de les noves rajoles de ciment hidràuliques, com són el farciment de terres i la capa de formigó pobre. El disseny de les voreres en els encreuaments amb un radi ampli permet facilitar el gir dels vehicles dels serveis de neteja i recollida de fems. Al seu torn, les voreres han de comptar amb un pendent transversal mínim de l’1% cap a la calçada a fi de provocar una adequada evacuació de les aigües de pluja.

El pressupost de les obres, que començaran la setmana vinent, és de 48.399,99 euros i té una duració prevista de dos mesos. D’aquesta manera, durant el mes de setembre s’estima que els treballs hagen acabat.

Per a l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, es tracta d’una actuació que “compleix amb uns dels compromisos d’aquest equip de govern que és el de millorar la qualitat de vida dels elianeros i elianeres”. “Actuació a actuació anem millorant els vials per a un adequat pas tant per als vianants com per als vehicles”, ha indicat Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà