Les Taules de l’Eliana estrenen noves pistes esportives

Estarán obertes de 9 a 22 hores per a practicar handbol, futbol i bàsquet

L’Ajuntament de l’Eliana ha inaugurat les noves pistes multiesportives de la zona de Les Taules amb una inversió de 200.000 euros.

Les noves instal·lacions, en les quals es podrà practicar handbol, futbol i bàsquet, són d’accés lliure i estaran obertes de dilluns a diumenge de 9 a 22 hores.

Es tracta d’una demanda de les i els joves elianers a la qual el consistori ha buscat donar resposta posant a la seua disposició aquestes noves instal·lacions esportives amb l’objectiu de continuar ampliant l’oferta d’oci saludable i temps lliure.

les taules l'Eliana

La jornada inaugural va comptar amb dos partits: un masculí del club de futbol i un femení del club de bàsquet, als seus integrants se’ls va obsequiar amb un detall al final de l’esdeveniment i amb llima granissada per a totes les persones assistents.

Aquestes noves pistes se sumen a l’àmplia instal·lació esportiva que és ja Les Taules, que compta amb un camp de futbol 11, dues pistes de bàsquet i una de skate. A més, està previst projectar una nova instal·lació de parkour.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha valorat que “aquestes noves instal·lacions completen l’àmplia oferta esportiva local i espere que les persones usuàries les gaudisquen i facen un ús racional i amb responsabilitat d’elles”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà