L’Escola d’Adults de L’Eliana orbi el segon període de matrícula

L’oferta educativa està composta de Formació Bàsica, proves lliures d’Educació Secundària i accés a Grau Mitjà, idiomes i tallers

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA) es disposa a iniciar el segon període ordinari d’admissió i inscripció per al curs que està a punt de començar, 2024-2025. El procés es durà a terme entre el 4 i el 12 de setembre. Del 4 al 6 serà per a persones empadronades i del 9 al 12 per a no empadronades.

Les inscripcions es faran els dilluns, dimecres i divendres al matí de 10 a 13 hores, i els dimarts i dijous a la vesprada de 17 a 20 hores, a l’aula 1.2 situada en la primera planta del centre. Serà necessari aportar fotocòpia de DNI, NIE o passaport per a completar la matrícula.

Com altres anys, l’oferta educativa estarà composta per cursos de Formació Bàsica: Alfabetització-Neolectura, Educació de Base i GES. També preparació per a les proves lliures d’Educació Secundària i per als cursos d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà. A més, s’ofereixen cursos d’idiomes com Valencià (A1-A2, B1-B2, C1, C2 i Conversa), Espanyol per a persones estrangeres (A1, A2, B1 i Conversa), Anglés A1 i A2, i tallers de memòria i de competències digitals bàsiques.

Per a complementar aquests cursos, es duen a terme visites culturals, eixides guiades, assistència al teatre, conferències i xarrades, intercanvis culturals i comunicatius en llengües estrangeres, llibres i cinema, tallers de cuina, menjars, actes d’inici i conclusió del curs, entre altres activitats.

Al llarg del curs, l’horari d’atenció, informació i matrícula serà els dimarts d’11.30 a 12.30 h, els dimecres de 19 a 20 h, els dijous de 17 a 18 h i els divendres de 10 a 11 h.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà