Compromís l’Eliana inicia el curs polític

compromis eliana

Amb determinació a lluitar contra els problemes principals de la ciutadania

Després de l’acord aconseguit a l’inici de l’any, Compromís ha donat inici al nou curs polític com a part de l’equip de govern de l’Eliana i amb la ferma convicció de ser un actor clau en la resolució dels problemes que més preocupen la ciutadania

Des de Compromís es manifesta com a objectiu principal treballar per a influir de manera determinant en aquelles àrees que la població considera prioritàries.

El dret a un habitatge digne és un dels majors desafiaments que enfronta el nostre país en l’actualitat. Aquest problema, que afecta a totes les capes de la societat, requereix d’accions urgents i coordinades des de totes les administracions. Compromís considera que és fonamental que l’Ajuntament de l’Eliana prenga mesures i utilitze tota la seua capacitat d’influència per a mitigar aquesta greu situació. El nostre compromís és treballar incansablement perquè aquest dret fonamental siga una realitat per a tots els veïns i veïnes del nostre municipi.

La transició ecològica i la sostenibilitat són pilars fonamentals en l’agenda política de Compromís. No es pot permetre que l’Eliana es quede enrere en aquest àmbit crucial per al futur. L’objectiu marcat és que el poble siga un referent en la implementació d’un model energètic net, amigable i sostenible que garantisca el benestar de les generacions presents i futures. Es tractarà de continuar avançant en projectes que asseguren un futur energètic que cobrisca les necessitats de la comunitat sense comprometre el medi ambient.

En les pròximes setmanes, Compromís iniciarà un procés de reunions amb les diverses associacions que operen a l’Eliana i la seua comarca. El propòsit d’aquestes trobades és realitzar un diagnòstic ampli i profund dels problemes que afecten la ciutadania, per a poder abordar-los de manera conjunta i efectiva. Es considera prioritària la col·laboració i la participació activa de tots els actors socials en la construcció d’un municipi més just i equitatiu.

“Els càrrecs públics tenim l’obligació d’escoltar la gent i treballar incansablement per a solucionar els problemes que els afecten. En Compromís estem compromesos amb aquesta responsabilitat i amb la construcció d’un futur millor per a l’Eliana,” ha declarat Isabel Montaner, portaveu de Compromís per l’Eliana.

Amb aquesta ferma declaració d’intencions, Compromís inicia el curs polític amb un enfocament centrat en l’acció, el diàleg i la cerca de solucions als desafiaments més urgents que enfronta el municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà