Arranca una nova temporada de un ‘Café amb Salva Torrent’

Café amb Salva

Els primers dimarts de cada mes els veïns poden reservar cita amb l’alcalde

L’Ajuntament de l’Eliana, en concret Alcaldia, ha començat una nova temporada de la iniciativa un “Café amb Salva Torrent”. Es tracta d’obrir les portes del despatx de l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, perquè els veïns i veïnes del municipi puguen acostar-se i transmetre-li al primer edil i en primera persona les seues idees, propostes i visió del municipi per a fer entre tots i totes una Eliana millor.

D’aquesta manera, els primers dimarts de cada mes la ciutadania pot reservar cita amb l’alcalde i durant uns 30 minuts podran conversar en el despatx d’Alcaldia per a intercanviar opinions. La iniciativa, que es va posar en marxa el mes d’abril passat, ha atés una vintena d’elianers i elianeres que han pogut transmetre els seus suggeriments o preocupacions a l’alcalde de l’Eliana.

S’han habilitat quatre torns de visita, dos al matí i altres dos a la vesprada per a facilitar la possibilitat de participació. En definitiva, es tracta d’una oportunitat per a acostar el despatx d’Alcaldia a la ciutadania.

Ja està disponible i oberta l’agenda dels pròxims mesos i els interessats poden contactar a través del correu uncafeconsalvatorrent@leliana.es o del telèfon 664051364.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà