Anem al Teatre arranca la nova temporada

Amb 10 espectacles entre setembre i juny 

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat la nova programació de Anem al Teatre 2024/2025 amb una selecció de 10 propostes escèniques per a tots els públics. De nou aquesta temporada comptarà amb la qualitat artística dels millors espectacles teatrals d’àmbit nacional inclosos en el programa PLATEA, que permet acostar actors i actrius de primer nivell, sense oblidar el suport a les produccions valencianes, teatre familiar i dansa, així com les obres inèdites de producció local. 

Aquesta edició va arrancar el passat 21 de setembre ‘Un delicado equilibrio’, de Producciones Teatrales Contemporáneas, una obra tibant i turbulenta que posa sota la lupa les relacions familiars i d’amistat que va ser guardonada amb el premi Pulitzer en 1967.

El mesd’octubre, les portes de l’Auditori s’obriran de nou en dues ocasions. La primera serà el dissabte 19 per a acollir la producció ‘La ratonera’, basada en la famosa novel·la de Agatha Christie ‘Tres ratones ciegos’, una comèdia amb pinzellades dramàtiques en el repartiment de les quals apareixen Lola Moltó, Rebeca Valls, Ferran Gadea i Diego Braguinsky entre altres.

El diumenge 27 es representarà l’òpera de Verdi ‘La traviata’, amb la companyia i orquestra Camerata Lírica. Aquesta funció suposarà el punt de partida a la XX temporada del festival Cinc Segles de Música.

Al novembre també hauran dues representacions, l’espectacle musical ‘Ninca es tarde’ el diumenge 10, on es funden la cobla i el flamenc; i ‘Alek & Sophie, viajeras del espacio’, espectacle de dansa familiar per a la vesprada del dissabte 23.

Es tancarà 2024 el 15 de desembre amb ‘War baby’ protagonitzada per la companyia Yllana.

cartel Anem al Teatre

No podia faltar en la programació d’enguany el teatre musical familiar en època post nadalenca. L’11 de gener de 2025 arribarà ‘Blancanieves, el musical’. D’ací al 3 de març per a donar pas al teatre amateur local de la mà de Aplae, amb ‘Una inmigrande de marcha en tándem’, sota la direcció escènica de Marian Álvarez i Rosa Gavara.

Un dels plats forts d’aquesta temporada estarà en escena el dissabte 4 d’abril. ‘Nevenka’, la història d’una dona que en 2001 va asseure per primera vegada a un alcalde en el banc dels acusats, convertint-se en el primer cas de MeToo al nostre país. Aquesta obra, amb la companyia Histrión Teatre, va ser finalista en els premis MAX 2024 a la millor autoria teatral i millor direcció d’escena.

Teatreliana interpretarà ‘Polítics, caviar i ostres’, dirigida per Mara Escamilla. Una comèdia d’embolic original, sorprenent i divertida.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà