L’Eliana celebra el Dia de la Policia Local

L’acte ha reconegut la labor dels agents i de la ciutadania que ha col·laborat amb el cos

L’Ajuntament de l’Eliana va celebrar el passat 27 de setembre el Dia de la Policia Local amb un acte institucional en el qual ha reconegut la tasca de les forces de seguretat i ha agraït als agents del cos el seu esforç professional i implicació personal, vetlant per la seguretat de la ciutadania, així com per la promoció i protecció dels seus drets i llibertats.

La cita ha comptat amb la presència de l’intendent cap de la Policia Local, José Alberto Policarpo, així com d’altres representants de forces i cossos de seguretat de la Comunitat Valenciana i autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Salva Torrent.

L’acte ha arrancat amb les felicitacions als agents que han realitzat accions destacades. En total es van formular 15 felicitacions per intervencions en detencions a autors de robatoris en habitatges, actuacions amb menors en robatoris de patinets i agressions, en la detenció d’un exhibicionista, en la detenció i identificació d’implicats en segrestos de persones, en casos de robatoris de cablejat elèctric, intervencions en ocupacions de domicilis i diverses intervencions sanitàries.

La Creu Blanca al servei durant 20 anys ha recaigut enguany en l’agent Antonio Sáez Sevilla i la Creu Roja per 35 anys de servei en l’agent José Manuel Agudo González. A més, també es va reconéixer l’agraïment a la tinenta i sotstinent de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona, Elena Sancho i José Miguel Adrián respectivament, per la seua col·laboració en les passades Festes Majors.

També va haver-hi reconeixements a antics membres del Cos, amb medalles commemoratives per als veterans Fulgencio Martínez Lara, Francisco García Pérez i Juan Espinosa Calaforra.

La Policia Local també ha volgut distingir dos ciutadans que han col·laborat en el desenvolupament de les funcions policials: a representants de les associacions veïnals de Montesol, El Valle i Entrepins; a Eduador Sanchis Santarrufina, cap de Seguretat de Mercadona d’Espanya i Portugal; al tècnic municipal Alejandro Ortiz; a Carlos Martínez per la seua col·laboració en accions relacionades amb rèptils; i a Luis Ginés Barquero per la seua col·laboració en un cas de robatori d’un patinet.

L’alcalde Salva Torrent ha felicitat a tots els agents locals en el seu moment i ha destacat l’ampliació de la plantilla amb cinc nous agents, la qual cosa no sols suposa un augment dels efectius sinó també un rejoveniment del cos.

La previsió és que la plantilla supere els 40 agents en un termini no gaire llunyà.

També ha anunciat l’ampliació de les dependències policials doblant la seua superfície i oferint un millor servei a la ciutadania i unes millors condicions de treball al personal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà