La zona comercial de L’Eliana estrena sis places d’aparcament d’alta rotació

aparcamiento Eliana

Podran ser ocupades durant 25 minuts

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa sis places d’aparcament d’alta rotació en la zona de comerços de l’Àrea Central, als carrers Puríssima i General Pastor.

Aquestes places, en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores tots els dies, podran ser ocupades temporalment per vehicles per un espai de 25 minuts, temps que s’ha considerat suficient per a realitzar compres en els comerços pròxims.

Transcorregut eixe temps màxim, els vehicles hauran d’abandonar la plaça deixant-la a la disposició d’altres conductors, podent ser sancionats en cas d’incompliment.

Per a exercir el control de la rotació dels vehicles en aquestes places s’han instal·lat tres pals dissenyats exclusivament per a aquest ús on els conductors hauran de registrar el moment d’haver aparcat perquè el comptador de temps comence a funcionar.

Cadascun dels tres pals, dos en Puríssima i un en general Pastor que s’instal·larà en breu, controla dues places d’aparcament.

L’objectiu d’aquest sistema és facilitar la rotació en eixes sis places de manera que els veïns que facen ús d’elles puguen tindre més fàcil l’accés en el seu vehicle a les botigues de la zona per a realitzar les seues compres.

Per a Salva Torrent, alcalde de l’Eliana, “aquesta acció, emmarcada dins de la subvenció que ha atorgat el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a l’Ajuntament de l’Eliana, facilitarà a la ciutadania de les zones residencials el poder aparcar en la zona comercial del centre de la localitat, promovent la mobilitat i el desenvolupament del comerç local situat en eixos carrers”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà