L’Eliana celebra l’acte central de l’Any Estellés

any estelles Eliana

Quatre cors del municipi oferiràn un concert el 25 d’octubre

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, el Cor de l’Eliana, l’Escola Coral, el Cor de la Unió Musical de l’Eliana i el Coro Helios oferiran el seu homenatge amb un concert en què cada agrupació interpretarà un poema acompanyat d’audiovisuals i la dansa de Dansaart l’Eliana.

Un espectacle original en què el públic assistent podrà disfrutar de la millor cultura valenciana.

A més, comptarà amb la participació especial de Francesc Anyó i de la filla i la neta del poeta: Carmina Andrés i Isabel Anyó Estellés.

Aquest acte s’emmarca dins del projecte ‘Estellés als pobles’, una iniciativa a què s’ha sumat l’Eliana, junt amb altres més de 50 municipis de tota la Comunitat Valenciana i les tres universitats públiques, i que té l’objectiu de retre homenatge al poeta de Burjassot.

La cita tindrà lloc aquest divendres, dia 25, a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal. Les invitacions es poden retirar en Elientrada.es. Es tracta de l’últim acte de les celebracions a la localitat, que arrancaren el passat mes de juny, en el marc del festival ‘Estiu a la Torre’, en el qual el Cor de l’Eliana va cantar els seus poemes amb la col·laboració especial de Vicent Torrent.

L’Any Estellés va continuar al setembre amb el recital de poesia ‘Vicent Andrés Estellés o la festa dels sentits’ a la Biblioteca a càrrec de Vicent Camps, un dels recitadors professionals amb més experiència del panorama valencià; i amb un sopar de germanor a l’Espai Al Tall en què se citaren més de 120 persones organitzat per la JAM Poètica i el Centre d’Estudis Locals (CEL), que comptà amb una performance a càrrec d’APLAE, la lectura de poemes de l’autor, la lectura dramatitzada d’Ègloga per part de Teatreliana i l’acompanyament musical de la Unió Musical de l’Eliana.

L’alcalde Salva Torren, ha convidat la ciutadania a no perdre’s el tancament d’aquesta commemoració que ret homenatge a un dels poetes més importants del segle XX i dels més reconeguts en la nostra llengua pròpia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà