Comencen les obres d’asfaltatge de la carretera La Sima i la Conarda

carretera la sima

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona invertix 1,7 milions d’euros en la connexió de les urbanitzacions

Les obres de la carretera d’accés a La Sima-La Conarda han entrat en l’última fase amb l’asfaltatge de la via que donarà servei a més de 3.000 veïns del municipi.

L’Ajuntament ha invertit en l’obra 1,7 milions d’euros que han permés construir una nova carretera més segura. S’eliminen les revoltes perilloses i sense visibilitat i s’eixampla la plataforma als 15 metres. S’ha construït a més un carril bici de 3 metres d’amplada i amb separació física de la calçada. La via comptarà amb dos rotondes que donaran accés segur als diferents nuclis residencials de la zona.

La nova carretera fa possible la mobilitat sostenible per al veïnat del municipi amb un carril ciclista i per a vianants que fins ara no existia i facilita la comunicació amb el nucli urbà i la resta d’urbanitzacions. S’incrementa en un quilòmetre i mig la xarxa de carrils ciclovianant que té la Pobla i que supera els 25 quilòmetres.

Amb esta inversió s’aconseguix millorar l’accés actual entre l’autovia CV-35 i les urbanitzacions de la zona est del municipi. L’obra suposa una important millora en seguretat viària, ja que fins ara s’havia d’accedir per una carretera amb revoltes perilloses i de poca visibilitat.

L’Ajuntament ha realitzat en els darrers anys un esforç inversor important per a vertebrar un municipi que té una gran dispersió d’urbanitzacions i nuclis habitats per tot el terme.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà