La Pobla ofereix una solar de 4.000m2 per al segon centre de salut 

centro salud la pobla

L’avaluació preliminar dels tècnics ha sigut positiva 

L’ajuntament de la Pobla de Vallbona ja ha oferit el que serà el futur emplaçament del segon Centre de Salut del municipi, el qual ja és un projecte viu després de l’anunci del conseller de Sanitat, Marciano Gómez, a les instal·lacions de l’actual ambulatori local.  

 L’espai oferit per l’ajuntament és un solar de titularitat municipal situat al final de Vicari Camarena fins al carrer Ronda, quedant confrontant al nou Centre de Dia que obrirà en els pròxims mesos.

En total, són 4.000 metres quadrats de sòl públic sobre els quals ja han estat els tècnics de la Generalitat i les valoracions inicials dels quals han sigut positives.  

“És una inversió irrenunciable i a la qual s’ha compromés la Generalitat, com amb molts altres projectes que estan en marxa a la Pobla de Vallbona”, ha indicat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona. “Ja han visitat i valorat la parcel·la, i ja hem facilitat la documentació de la mateixa perquè es construïsca el segon Centre de Salut, per la qual cosa estem avançant els passos molt ràpidament”, ha reconegut Martí. 

El regidor de Sanitat, Jaime Ruix, ha celebrat els ràpids avanços que s’estan donant perquè el nou Centre de Salut siga una realitat, posant l’accent en la idoneïtat de la ubicació de la parcel·la triada, ja que “la Pobla tindrà un nou centre de salut al costat del Centre de Dia i del punt permanent d’ambulàncies que hem aconseguit recentment”, assegurant que “és una notícia molt positiva perquè el actual Centre Salut es queda xicotet per a la població que tenim”.  

Una solució doble

La construcció del segon Centre de Salut de la Pobla de Vallbona és una oportunitat urbanística per al municipi. Així ho ha deixat clar Juan Aguilar, regidor d’Urbanisme, durant la visita al solar on s’emplaçarà esta nova infraestructura sanitària.  

I és que la coneguda com a Unitat d’execució C, es troba entre el nucli urbà i la urbanització La Rascanya, creant un espai urbà buit entre totes dues zones. “Fa temps que volíem desenvolupar esta zona, per la qual cosa a més de la construcció del nou Centre de Salut treballem per a urbanitzar el seu entorn, fent que esta siga una àrea del municipi més agradable i amb un valor afegit extra, ajudant a eliminar un punt negre urbanístic de la Pobla de Vallbona, convertint-lo, gràcies al nou Centre de Salut i a la pròxima obertura del Centre de Dia, en un lloc molt atractiu”, ha conclòs Aguilar. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà