Detinguts per robar 1.800 litres de gasoil de dos camions

robo gasoil

La Guàrdia Civil va localitzar 12 camions amb els taps dels depòsits de combustible fracturats

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació ‘Freesel’,ha detingut a dues persones i investigat a a altres dos per dos delictes de robatori amb força, en la Pobla de Vallbona.

Després de tindre coneixement dels fets, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació, localitzant un vehicle en els voltants d’aparcament de camions, sense que els seus ocupants manifestaren cap raó d’estar en eixe lloc.

Els agents van localitzar un camió amb dos ocupants, en la inspecció del mateix es verifica que el mateix aquesta carregat amb dos depòsits de 1.000 litres. En el seu interior tenien allotjats 1.800 litres de gasoil.

El camió confiscat estava preparat amb motors d’extracció de líquids connectats mitjançant mànegues de gran longitud als depòsits.

El mecanisme aconseguia agilitzar la sostracció del gasoil i evitava que els delinqüents estigueren exposats molt de temps mentre cometien els fets.

Després de la inspecció ocular es van localitzar 12 camions amb els taps dels depòsits de combustible fracturados de dos d’ells s’havia extret el combustible quasi íntegrament.

El gasoil recuperat va ser retornat als seus propietaris, minimitzant el mal causat per l’elevat preu del combustible.

Finalment, es va procedir a la detenció de dos homes de 32 i 38 anys i nacionalitat romanesa. També se investiga a un home i una dona de 39 i 30 anys i nacionalitat romanesa. A tots ells se’ls imputen- dos delictes de robatori amb força.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà