Els Premis Teodor Llorente s’obrin al castellà

cartel la pobla

S’entregarà també el nou Premi Antoni Josep Cavanilles i Palop d’investigació local

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha anunciat una nova edició dels Premis Teodor Llorente de narrativa i poesia, els quals venen acompanyats un any més pels Premis Maria Roca de narrativa juvenil. A més, com a novetat en esta edició, també s’ha convocat el I Premi Antoni Josep Cavanilles i Palop d’investigació Local.

Esta serà la XIX edició dels premis Teodor Llorente de narrativa i poesia de la Pobla de Vallbona,  un certamendotat amb 1.000 euros de premi en cadascuna de les seues categories.

La novetat per a este 2024 ha sigut la inclusió del castellà com una opció més per als participants que opten al concurs. Per tant, les obres es poden presentar tant en valencià com en castellà.

Esta opció també s’ha inclòs en els Premis Maria Roca de narrativa juvenil, amb la qual cosa s’ofereix un major nombre d’opcions a les persones d’entre 12 i 17 anys que vulguen presentar les seues obres.

“Volem oferir el nombre més gran de possibilitats per a facilitar la participació de totes les persones que volen formar part d’estos premis”, ha assenyalat Ana Cantero, regidora de Cultura de la Pobla de Vallbona. I és que, segons ha indicat Cantero, “l’important per a nosaltres és oferir totes les opcions perquè qualsevol persona de l’entorn puga formar part de la història d’estos concursos”.

El termini de presentació per als dos certàmens conclou el 20 de setembre, a més, els dos premis s’entregaran en la ‘Nit de les lletres’, que se celebrarà a l’auditori de la Casa de Cultura el 27 d’octubre.

Foment de la investigació local

Eixa mateixa nit es lliurarà un tercer guardó, en este cas enfocat a la investigació i l’estudi local. El Premi Antoni Josep Cavanilles i Palop s’estrenarà amb un objectiu clar: fomentar la millora del coneixement que existeix sobre el municipi.

Este nou premi, dotat de 3.000 euros, consisteix en la generació de projectes d’investigació sobre la Pobla de Vallbona.

El projecte guanyador, que serà anunciat també durant la ‘Nit de les lletres’, disposarà de huit mesos per a completar la seua investigació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà