El mercat de la Pobla acollirà la jornada comarcal pel Dia de la Salut Mental

salud mental mancomunitat

La Mancomunitat presenta la jornada del 18 d’octubre

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa en els preparatius de la jornada que posarà en valor el Dia de la Salut Mental. Així, hui ha tingut lloc la presentació del cartell oficial i de les activitats programades per a eixe dia a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona.

L’acte que ha comptat amb la participació de l’alcalde del municipi, Albert Martí, i amb les persones usuàries del recurs PRISMA en el municipi ha servit també per a desgranar tot el que s’ha preparat per al divendres 18 d’octubre en el mercat municipal de La Pobla de Vallbona.

“Estem molt contents de poder rebre a Prisma ací a la Pobla i projectar este missatge de conscienciació sobre les malalties de salut mental, que és absolutament necessari. És un orgull poder ser la seu este any i esperem estar a l’altura”, ha declarat Abel Martí.

D’aquesta manera, des de les 09:30 hores es donarà per inaugurada la jornada que enguany té el lema de “Treball i Salut Mental, un vincle fonamental”; prioritzant la salut mental en el lloc de treball.

A partir de les 10:15 hores hi haurà una activitat de ball grupal i després de la pausa per al cafè, l’espai estarà replet d’activitats per a tots els públics amenitzats per una batukada. Serà a partir de les 12.30 hores quan es clausure la jornada i es faça una lectura pública del manifest.

cartel salud metal mancomunitat

“És una prioritat per a aquesta Mancomunitat ajudar i acompanyar a les persones amb problemes de salut mental i a les seues famílies. Amb dies com aquests posem de manifest la importància de la salut mental per a tots i totes i aconseguim visibilitzar aquesta malaltia”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro.

De la mateixa forma ha animat “a tots els veïns i veïnes de la comarca a que vinguen a gaudir de la festa per la Salut Mental”, ha afegit Navarro.

PRISMA, Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, és un recurs comarcal que compta amb seus a La Pobla de Vallbona, Bétera, Vilamarxant, Riba-roja de Túria, Marines i l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà