Un guàrdia civil fora de servei deté a un lladre a la Pobla de Vallbona

guardia civil robos la pobla

L’aparença es corresponia amb la descripció facilitada per una denunciant el mateix dia

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home espanyol de 54 anys que havia robat a l’interior d’un domicili de la Pobla de Vallbona amenaçant a la seua habitant amb un ganivet de grans dimensions.

L’actuació va ser possible perquè un guàrdia civil, franc de servei, es va trobar pel carrer amb una persona amb les mateixes característiques físiques que les aportades per una denunciant eixe mateix matí.

Sobre les 15 hores del passat 4 d’octubre es va rebre una denúncia en què s’informava que un home havia assaltat el domicili d’una persona esgrimint un ganivet de grans dimensions. Li va llevar diners en efectiu i diverses joies. De l’assaltant va poder realitzar una minuciosa descripció.

Eixa mateixa vesprada, sobre les 18.15 hores un guàrdia civil franc de servei es va creuar mentre caminava amb una persona que encaixava amb aquesta descripció. Va alertar immediatament a la patrulla de servei i va començar a realitzar un seguiment discret d’aquesta persona.

Una vegada personada la patrulla en el lloc, el sospitós va emprendre la fugida i es va introduir en un immoble tractant d’ocultar-se.

Després de dialogar amb ell, va accedir a acompanyar a la patrulla per a procedir a la seua identificació.

Finalment, es va procedir a la detenció d’aquest per un delicte de robatori amb violència.

Es van poder recuperar les joies sostretes i els diners en efectiu, que van ser reintegrades a la seua propietària.

Les diligències van ser entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà