Llíria continua les tasques de reparació de vies rurals danyades pel temporal

camino rural lliria

L’Ajuntament de Llíria té previst demanar ajudes a la Generalitat

La Brigada de Camins de Llíria continua desenvolupant els treballs de reparació de pistes i vials rurals afectats per l’episodi de fortes pluges del passat 12 de novembre. Les destrosses ocasionades per este temporal van deixar intransitables diversos trams que impedeixen fins i tot l’accés a algunes zones.

Després d’esta DANA, l’Ajuntament de Llíria va activar des del primer dia a les brigades municipals i ja porten prop de dues setmanes arreglant estes vies públiques per a facilitar la mobilitat de persones i empreses, tant per a poder accedir als habitatges com als camps de cultiu, especialment en estes dates de plena campanya de recollida de cítrics al terme municipal.

Els més de 100 litres per m² concentrats durant estes jornades al municipi, va provocar inundacions en camins, pistes, edificis, parcs i jardins, així com en diverses instal·lacions municipals, un fenomen que a més va vindre acompanyat de pedra en alguns moments.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, “per part de la Policia Local s’ha fet una relació dels danys més importants que ha patit el municipi pels efectes del temporal, establint les prioritats i intervencions, on la Brigada de Camins està actuant diàriament en diversos punts per a donar solució a les problemàtiques aparegudes”.

L’Ajuntament de Llíria informa que qualsevol incidència o necessitat de mobilitat pot ser comunicada a través de l’APP o per registre d’entrada, i seran ateses pe ordre de prioritat i en funció dels mitjans materials i personals que disposa el consistori.

Petició d’ajudes a la Generalitat Igualment, l’Ajuntament, davant la publicació de l’Acord de 18 de novembre de 2022, del Consell, d’inici actuacions per a pal·liar els danys produïts pel temporal de pluja de novembre de 2022 a la Comunitat Valenciana, remetrà a la Generalitat una estimació dels danys ocasionats a la localitat, amb la relació detallada de les infraestructures afectades al municipi per a poder accedir a les ajudes que es puguen derivar.         

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà