Llíria aconseguix el distintiu de la Xarxa DTI-CV

L’acreditació reconeix l’esforç en el treball realitzat en pro d’un turisme de qualitat

Llíria, a través de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI-CV), ha rebut el distintiu que acredita la integració de la capital del Camp de Túria en esta xarxa autonòmica.

 Ser una Destinació Turística Intel·ligent és una metodologia creada per la SEGITTUR i reconeguda per l’Organització Mundial del Turisme (OMT), el Consell Global de Turisme Sostenible, European Capital of SmartTourism, i impulsada per l’Invat·tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

Esta sistemàtica permet la gestió integral i transversal del turisme amb ferramentes tecnològiques d’avantguarda, generant desenvolupament sostenible i accessible, facilitant la interacció en diversos eixos d’acció com a governança, sostenibilitat, accessibilitat, innovació i tecnologia, per a millorar la qualitat de vida i experiències de les persones residents, visitants i turistes.

En el desé aniversari de la implantació d’este model a la Comunitat Valenciana, la ciutat de Llíria s’integra com a nou membre de la Xarxa. Per a això, l’Ajuntament va aprovar, a principis d’enguany, un Pla Local de DTI que servirà com a referència de treball per a la pròxima dècada i així poder aconseguir els objectius fixats en la Xarxa DTI-CV.

 L’edil de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, al costat de la responsable de l’Oficina de Turisme, Loles Merino, i el tècnic de la consultora que està assistint al municipi a aconseguir els objectius DTI, José Luis Folgado, han arreplegat este distintiu acreditatiu per a la localitat edetana.

 Segons García, “el municipi de Llíria s’ha estat dotant en l’últim any de les ferramentes necessàries per a realitzar la planificació del turisme local que volem aconseguir per a la ciutat, amb l’elaboració del Pla de Sostenibilitat Turística, el Pla Director de Ciutat Creativa UNESCO i ara amb el Pla DTI”.

“Llíria ha realitzat una clara aposta per un turisme de qualitat i compromés amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, per la qual cosa rebre esta acreditació és un recolzament al treball que s’ha impulsat en la gestió turística local i que pretenem continuar desenvolupant”, ha afegit el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà